Ana Sayfa Aşk Sözleri Platonik Aşk Sözleri

Platonik Aşk Sözleri

Bilim insanlarının arıştırsalarsa aşkı sonuç olarak; Aşk farklı dillerde telafuzu farklı olsa da anlamı aynıdır bütün dillerde bir çok flozof ve şairler aşk üzerine bir çok söz , şiirler yazarak aşkı anlatmaya çalışsalarda aşk tarif edilmez yaşanır sadece diyerek sözlerimize geçelim.Sizler için derledğimiz bu yazımızda Platonik Aşk Sözlerini bulabilir sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz.


Hiç görüp, dokunup, öpmediğin birine aşık oldun mu? Olsan bilirdin aşkın ne olduğunu!

Karşılıksız sevgi benimkisi, sana platonik bağımlı bir serseriyim, Sen ise benden habersiz masum bir meleksin bebeğim.

Biliyorum, imkansız aşk bu ama hükmedemiyorum kendime. Çünkü, bu yürek seni çok sevdi.

Rüyalarımın aşkısın, hep rüyalarımda kalacaksın. Seni çok seviyorum.

Gözlerini böyle silkelersen üzerime, benim üstüm başım sen olur. Yapma!

Ne kalbim kaldı kırılmadık, ne aklım kaldı çalınmadık. Ne anlayabiliyorum, ne de hissedebiliyorum çünkü anlamak beynin, hissetmek kalbin işidir.

Artık bulutlara yazıyorum hasretimi, yağmur yağınca anlarsın ne çok özlediğimi.

Hayatı seviyorum seni sevdiğim kadar ama seni görünce hayatı unutuyorum sen kalıyorsun o an sadece benim dünyamda. Ama sen beni görmüyorsun kendi dünyanda.

Zaten yürekten sevenler sevdiğinin üzülmesine de dayanamazlar biliyor musun? İşte budur yürekten sevmek ve öyle göründüğü gibi de kolay değildir. Unutma bunu.

Hayatta çok şey var yaşanılacak. Bunlardan bir tanesi de sensin. Ben seni yaşamak isterdim bir ömür boyu sadeliğinle. Sence seni yaşamaya değmez mi? Bence değer.

Sen gözlerimde bir umut, sen yüreğimde bir sevinç ama karşılıksız aşk yaşarken ölmekmiş gülüm.

Ben. Sen… Öylece durmayı seviyorum ben. Durup ardından bakmayı. Sen yürümeyi seviyorsun ama arkana bakmadan. Yaprak seviyorum ben yaprak. Kuru, yaş ayırmadan. Sen ezmeyi seviyorsun, neye bastığına bakmadan.

Ben senden sonra tanıştıklarımdan bir şekilde memnun oldum da; Seninle karşılaştığım da, ‘Tanıştırayım eşim.’ dediğin de bir türlü memnun olamadım işte.

Karşılıksız sevgi benimkisi, sana platonik bağımlı bir serseriyim, Sen ise benden habersiz masum bir meleksin bebeğim.

Yanımda mutsuzsan eğer, ‘benden uzakta mutlu ol’ diyebilecek kadar çok seviyorum seni.

Uzaktan seviyorum seni. Kokunu alamadan, boynuna sarılamadan, yüzüne dokunamadan.Sadece seviyorum.

İnsan sesini hiç duymadığı, kokusunu hissetmediği, gülüp eğlenmediği, sarılıp öpemediği birini bu denli çok düşünür mü?

Yıllar var ben onu hiç unutmadım. O beni sorar, hatırlar mı ki?

Ben imkansız aşklar için yaratılmışım, Ne kavuşmayı bilirim ne unutmayı, Kayboldum kuytusunda yalnızlıkların,Yaşadım en karasını sevdaların.

Ne zaman Seni görsem kalbim yerinden oynuyor gözlerine baksam o an hayat donuyor ama bir sen görmüyorsun karşında duramıyorum.

Sen benim Kalbimin ilk ve tek taraflı Aşkısın Kalbim Seni Seçti Kalbim benide Geçti.

Rüyalarımın aşkısın, hep rüyalarımda kalacaksın. Seni çok seviyorum.

Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar. Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar. Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık. Kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar.

Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken.

Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim…

Benim kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar, gönlümü almak ise güneşe dokunmak kadar zordur. Sen suya yazı yazmayı başardin, şimdi güneşin batmasını bekle.

Allahım beni öyle bir sonbahar ayazı öldür ki , sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamazsın…

Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim acar açmaz duyayım kökünü. Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun… Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun.

Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!

Özgürlük düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır

Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder, büyükleri yüceltir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi.

Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki…

Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir

Yalnız açığa çıkan ışığı görebiliyorsan, yalnız söylenen sözü duyabiliyorsan, ne görebiliyorsun ne de duyabiliyorsun…

Keşke hayatta keşke demeseydik, keşke seni bu kalbim sevmeseydi, keşke seninde kalbin başkasında olmasaydı, Platonik Aşkım

Platonik bir sevgi ateşindeyim, ya bana gülme, ya da hep gül yanımdan gitme, seviyorum seni..

Karşılık Beklemediğim umutlarımda hayallerde hep sevdiğim tek platonik aşkımsın seviyorum seni.

Seni hayal ediyorum geceleri Masamın Soğuk kenarında zaten hep hayal ediyorum seni olsanda olmuyor istemiyorsun beni.

Her gündüz ve gece kendimi kaybediyorum, ayak ucumda gitmekten başka çare olmadığı için.

Uzaklık kilometlerin aramızdaki acısı degilmiş uzaklık gözlerinin yüregime olan uzaklığıymış.

Yağmur ıslatıyor duygularımı, hafif bir sis var sokağında, perdeler kapalı, görünen yüz sensin gönül gözümde.

Koyver kovulmuş yüregimdeki kıskanç sözleri, seni sevdigimi unut , unut unutturdugum acıları.

Seni habersizce Sevdim Habersizce gitmesini de bilirim platonik sevgilim..

Nasıl Sevdi Bu Kalp Seni Neden Sevdi Bu Kalp Seni? Sorularım Bende Saklı Sen Kimseden Habersiz Sadece Kalbimde Saklısın Bebeğim.

Ben Senin için her akşam besteler yazsamda adına şiirler okusamda senin haberin olmayacak biliyorum bunuda.

Bekledim! Hep seni bekledim. Bir an bile umutsuzluğa düşmedim, kabul etmedin, etmesen de hep sevdim, sen hep benimleydin!

Platonik sevmek zordur..Her hareketi üstünüze alınmak istersiniz,Ama onlar başkasına aittir; kalbi de dahil.

Bir gün bi çılgınlık edip seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yoksa sende sever misin?

                                           En Güzel Platonik Aşk Sözleri

Platonik Aşk Sözleri

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz